top of page

Tjenester

Har du et uløst digitalt behov og trenger hjelp til å velge strategier eller løsninger? Eller har du nylig investert i en ny digital løsning, men har ikke fått avkastningen du hadde håpet på? Bruk vår 7-punkts guide til å kartlegge dine behov og finne ut hvor skoen trykker mest. 

Behovskartlegging

I en verden som endrer seg hurtig kan det av og til være greit å stoppe opp et øyeblikk, å gjøre opp en status eller kartlegging. Vi kaller en slik kartlegging av et digitalt område i en virksomhet for Audit, som kan gjennomføres virtuelt og i løpet av noen få uker. 

Audits

Vi hjelper deg med å finne, velge og ta i bruk nye digitale verktøy og få de til å snakke sammen. Vi kan bistå kunden med å definere sine behov og velge rett teknologiplattform og systemleverandør. 

Anskaffelser

Vi har erfaring med å jobbe både med større og mindre organisasjoner og med større og mindre prosjekter. Det som er felles i alle disse tilfellene, er at vi går aktivt inn og engasjerer oss som om vi skulle vært ansatt, med fokus på prosjektets felles mål og suksesskriterier. 

Prosjektledelse

Et digitalt prosjekt handler ikke kun om teknologi, men er helt avhengig av en endringsstrategi som inkluderer mennesker og organisasjon for å lykkes. Uten en målrettet endringsstrategi risikerer du forsinkelser, økte kostnader og at gevinstene uteblir. 

Endringsledelse

Trenger du, ditt team eller din ledergruppe litt ekstra påfyll eller inspirasjon? Hvor dere i løpet av noen timer får ny innsikt, noen a ha-opplevelser eller hjelp til å få ny fart på et viktig område? Da kan gjerne vår Inspirasjons-tjeneste være til hjelp. 

Inspirasjon

Som leder av en digital prosess er det viktig med faglig påfyll. Men av og til er det ikke nok å følge webinarer, bloggposter og nyheter selv. Du trenger å diskutere problemstillinger løpende, få smarte tips og råd og bli utfordret. Vår Coaching-tjeneste kan da passe deg. 

Coaching

Noen ganger skjer endringer ekstra fort og det er nødvendig med raske digitale grep basert på tilgjengelige interne eller eksterne ressurser. Les mer om digital strakshjelp, rådgivning og konkret oppfølging som virksomheten din kan ha behov for nå. 

Strakshjelp

Vi lever i en tid hvor teknologiske omveltninger endrer måten vi arbeider på internt, overfor kunder og med samarbeidspartnere. Teknologiske omveltninger påvirker derfor virksomheters strategier, forretningsmodeller, kompetansebehov, organisering og løsninger. Vår misjon er å hjelpe virksomheter og ledere å møte truslene og utnytte mulighetene som disse endringene innebærer. 

 

Dette er de vanligste utfordringene som virksomheter støter på når de kartlegger sine digitale behov: Å øke sin digitale innsikt og utvikle en digital strategi. Å finne de riktige og brukervennlige verktøyene. Å engasjere ansatte og få oppslutning om løsningene. 

 

Hvis du lurer på hva som er de viktigste utfordringene i din organisasjon, anbefaler vi at du vurderer våre tjenester Behovskartlegging eller Audits. 

 

Avhengig av hvor skoen trykker, kan vi også gå inn og hjelpe deg med å anskaffe nye digitale verktøy, lede digitale prosjekter, anskaffe nye digitale verktøy eller endringslede innføringen av nye verktøy og rutiner for å sikre at det digitale prosjektet blir en suksess. 

 

Vi kan også i løpet av noen timer gi deg som leder eller ditt kjerneteam ny innsikt, basert på en av våre inspirasjons-tjenester. Eller vi kan utvikle et samarbeid over tid gjennom vår coaching-tjeneste. Og haster det, så kan kanskje vår strakshjelp komme til nytte. 

bottom of page