top of page

The Prof G Show - Scott Galloway

Scott Galloway fortsetter å utfordre både politikere, bedriftsledere, universiteter og media med sine analyser. I sin nye podcastserie«The Prof G Show» retterGalloway et sterk søkelys på digitale selskaper som opererer som monopoler, som Amazon, Google og Facebook.

Creative Confidence Podcast - Ideo U 

Ideo U er ansett for å være konsulentene som først definerte metodikken bak «Design Thinking». I denne podcasten IDEO U-partnerne Suzanne Gibbs Howard og Coe Leta Stafford med gjester om deres tilnærming til ledelse, kreativitet, innovasjon og vekst. 

Bankless  

Bankless er et nytt medieselskap som deler innsikt om blokkjedeteknologi, web3, kryptofinansiering og NFT-kunst. Bankless er også et annerledes medieselskap, som eies av brukerne. 

The Internal Communications Podcast - Happeo

COVID-19-krisen har økt interessen for internkommunikasjon i bedriftene, og en av de beste podcastene innenfor temaet er «The Internal Communication Podcast». Podcasten driftes av den finske intranettleverandøren Happoo.

Gartner ThinkCast

Analyseselskapet Gartner sin podcastfokuserer for tiden mye på hva COVID-19 betyr for bedrifter, i grenselandet mellom teknologi og business. Høyaktuell. 

The Rework Podcast - Basecamp

Basecamp har satset på Remote arbeid i mange år. Jason Fried and David Heinemeier Hansson deler sine erfaringer i denne podcasten. Høyaktuell. 

Digital Workplace Group - Digital Workplace Impact

Paul Miller, gründer og leder i Digital Workplace Group, utforsker og diskuterer ideer, praksis og trender som påvirker den digitale arbeidsplassen.  

Rapporten  - Richard Paulsen 

Richard Paulsen har lang erfaring som aksjemegler, gründer og kommentator. Rapporten er en podcast som ligger et sted mellom Økonominyhetene, E24 podden, Stormkast, Pengesnakk, Pengepodden og Wolfgang. 

a16z Podcast  - Andreessen Horowitz

Podcast fra det ledende venturefirmaet Andreessen Horowitz, ikke minst kjent for Marc Andreessen sitt essay i World Street Journal: “Why Software Is Eating the World”. 

Jacob Morgan - The Future of Work 

I Jacob Morgan sin podcast “The Future of Work” har han samtaler med toppledere om hvordan fremtidens arbeidsplass vil se ut. Morgan er også aktuell med sin siste bok «The Future Leader». 

Digital HR Leaders – David Green

David Green er en ledende analytiker, foredragsholder og rådgiver innenfor det nye fagområdet «People Analytics». I podcasten snakker Green med HR-ledere og entreprenører som er opptatt av datadrevet HR.  

Exponent – Ben Thompson / James Allworth 

Podcasten Exponent er produsert av Ben Thomson og James Allworth. Thomson er bl.a. kjent for sin teknologiblogg Stratechery.com, mens Allworth er leder for innovasjon i Cloudflare.   

Pivot – Kara Swisher & Scott Galloway

Recode's Kara Swisher og NYU Professor Scott Galloway går gjennom nyhetsbildet bade innenfor tenknologi, business og marked og deler sine ufiltrerte synspunkter. Podcasten er så populær at den nå sendes to ganger i uken.  

The Flip My Funnel Podcast – Sangram Vajre 

Vajre er gründer av SaaS-selskapet Terminus, som er en av de ledende plattformene innenfor Account-Based Marketing(ABM). Varje har også skrevet flere bøker om ABM, og hans modeller har fått stor utbredelse innenfor B2B.

Inside Intercom Podcast 

Intercom er en sterkt voksende SaaS-løsning fra Irland. Intercom er endel av trenden hvor man tilbyr kunder og ansatte et «konverserende» grensesnitt i form av en chat. Intercom deler mye innsikt som er nyttig bl.a. for startups, både via blogg og podcast.  

This Old Marketing – Joe Pulizzi & Robert Rose 

Podcasten «This Old Marketing podcast» er en populær podcast som har blitt lastet ned over to millioner ganger. Joe Pulizzi & Robert Rose er begge anerkjente foredragsholdere og bloggere innenfor Content Marketing. 

Teknologiavisen Shifter - Teknologi Innovasjon Business 

I Shifters podcast snakker redaksjonen med fagfolk, ledere, innovatører og teknologi-gründere som har interessante perspektiver på dagens og fremtidens bransjer. 

Lørn. Tech - Teknologilæring på norsk 

“Både toppledere, politikere, gamliser og digital fødte trenger kunnskap om teknologi for å kjenne tiden vi lever i» — Silvija Seres, gründer & CEO i LØRN.  

Mint - Where Crypto Meets Creators  - Adam Levy 

Mint gir et eksklusivt innblikk i hvordan kreatører og skapere bygger morgendagens communities i web3. Hver tirsdag og torsdag samtaler Adam Levy med skapere, gründere og investorer om mulighetene i den nye skaperøkonomien. 

BYNN Vonheim  

Christopher Vonheim snakker med de mest talentfulle og dyktigste menneskene innen business, tech, politikk og kultur. BYNN Podcast startet med en enkel, men ambisiøs idé: å inspirere folk til å gjøre drømmene og målene sine til virkelighet.  

The Metaverse Podcast - Outlier Ventures

Lytt til The Metaverse Podcast for å forstå trendene, teknologiene og trendene bak Metaverset. I podcasten møter du både utviklere, ledere og kritikere. Outlier Ventures og CEO Jamie Burke har også utmerket seg som sterke talspersoner for et åpent Metavers. 

Podcaster

Her kan du lytte på spennende podcaster fra inn-og utland. Podcastene handler alle om digital endring, eksempelvis med temaer som startup, innovasjon, kunnskapsdeling, digital arbeidsplass, kunstig intelligens etc. Følg med på disse sidene fremover, da vi løpende vil oppdatere listen over våre anbefalinger. 

bottom of page