© 2020 av The New Company. Personvernerklæring.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn - Grey Circle

Personvernerklæring

Vi i The New Company er opptatt av å beskytte og respektere personvernet til den enkelte i henhold til EUs personvernforordning (General Data Protection Regulation, GDPR). I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn og kontaktinformasjon, kjøpshistorikk eller informasjon om interesser. Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Denne personvern-erklæringen gjelder for The New Company AS og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Denne personvernerklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedene våre (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

 

Personerklæringen beskriver formålet med innsamlingen av personopplysninger, når vi samler inn og hvordan vi bruker opplysningene. Erklæringen forklarer også hvordan vi ivaretar opplysningenes sikkerhet.

Hva er vårt formål med å samle inn informasjon om deg.

Vi kan samle inn personopplysninger hvis de anses å være av berettiget interesse, uten at disse går utover forretningsforbindelsens personverninteresser. Før dataene samles inn, foretar vi en vurdering for å forsikre oss om at det er etablert en gjensidig interesse mellom forretningsforbindelsen og The New Company.

Vi har vurdert det slik at følgende formål utgjør en berettiget og gjensidig interesse:

  • For å ha mulighet til å overvåke og følge opp våre leveranser på en god måte.

  • For å bistå med rådgivning eller annen informasjon som er nødvendig.

  • For å sende ut relevant informasjon om våre produkter og tjenester

  • For å kunne sende ut nyhetsbrev med viktig informasjon, nye produkter, løsninger og oppdatering av våre tjenester (Se eget punkt om nyhetsbrev).

  • For å kunne invitere til kurs og seminarer.

  • For å kunne gjennomføre kundetilfredshets- og produktutviklingsundersøkelser.

  • For å kunne kontakte potensielle jobbsøkere.

  • For å kunne behandle jobbsøknader.

  • For å kunne svare på henvendelser via epost, telefon, sms eller chat.

I hvilke sammenhenger samler vi inn personinformasjon

Vi registrerer informasjon om deg gjennom følgende aktiviteter og relasjoner:

  • Når det etableres en fast forretningsforbindelse med kunder, leverandører og andre, med kundens samtykke, for enkelt å kunne følge opp forretningsforbindelsenes interesser løpende

  • Når du deltar i et salgs- eller presentasjonsmøte, konferanse eller seminar arrangert av The New Company, med kundens samtykke, for å kunne tilrettelegge og følge opp arrangementet på en brukervennlig og effektiv måte

  • Når du samhandler med oss, gjennom kontakt via telefon, e-post, sosiale medier, kontaktskjema eller chat på våre nettsider. Dette for enklere å kunne gi mer tilpasset informasjon i etterkant.

  • Informasjon vi får når du bruker vår nettside og app, som hva slags enhet du har (f.eks. mobil eller PC), IP-adresse, hvilke sider du besøker og hvilke funksjoner du bruker der. 

  • Informasjon vi får fra våre samarbeidspartnere, som IntraTeam i Danmark. Partnerne gir oss informasjon om hvilke nyhetsbrev du abonnerer på og hvilke arrangement du har vist interesse for.

  • Informasjon fra påmelding til våre nyhetsbrev med kundens samtykke.

  • Når kandidater søker jobb hos The New Company AS, samler vi inn relevante opplysninger som kandidaten og referanser leverer under søknadsprosessen. Denne informasjonen blir slettet ved prosessens slutt.

Hvilken type informasjon samler vi inn om deg og hvordan behandler vi den?

Avhengig av hvilken informasjon du gir oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, registrerer vi følgende opplysninger:

  • Navn, stilling, arbeidsgiver, adresse, telefonnummer og e-postadresse

The New Company benytter Salesflare, Outreach og Intercom som kundedatabaser. Databasene inneholder informasjon om navn, stilling, arbeidsgiver og kontaktinformasjon som telefonnummer, adresse og e-postadresse.

Databasene inneholder også informasjon om forretningsforbindelsen skal motta nyhetsbrev og invitasjoner til arrangementer.

Kundedatabasen oppdateres kontinuerlig og kontaktinformasjon korrigeres eller slettes fortløpende. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg.

Før vi henvender oss til potensielle kunder eller forretningsforbindelser, via telefon eller mail, vurderer vi først om det foreligger en berettiget interesse. Når vi henvender oss, via telefon eller mail, informerer vi alltid om formålet ved henvendelsen, hvor vi har kontaktopplysningene fra og om at mottaker når som helst be om ikke å motta slike henvendelser for fremtiden.

Nyhetsbrev

The New Company benytter systemleverandørene Getrevue, Mailchimp og Outreach for lagring av epost-lister og utsendelse av nyhetsbrev. Det betyr at informasjon som navn, epost-adresse og bedrift, vil bli lagret i deres databaser. Dersom du melder deg på våre nyhetsbrev og samtykker til at vi lagrer din epost-adresse, og eventuelt navn, vil vi sende deg nyhetsbrev med nyheter, trender, tips og innsikt knyttet til våre kompetanseområder, samt informasjon om produkter og tjenester.

Dersom du melder deg av våre nyhetsbrev, vil din informasjon bli slettet fra Getrevue, Mailchimp og Outreach sine databaser og vi vil huke av i våre kundedatabaser at du ikke i fremtiden ønsker slik informasjon fra oss.  Det skal alltid være en synlig link for å avregistrere seg i våre nyhetsbrev.

Informasjonskapsler og Google Analytics

The New Company bruker informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på de besøkendes maskiner. Vi bruker informasjonskapslene i forbedrings- og markedsføringsøyemed, og ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte bruken til enkeltpersoner.

Vi bruker Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles-servere i USA, og er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Vi ber deg da om forståelse over at siden muligens ikke fungerer som den skal.

Fra websidene våre kan vi ved bruk av verktøy som Intercom, Leadfeeder og Albacross samle inn IP-adresser og aktiviteter utført på siden av de besøkende.

Sikring av persondata hos The New Company AS

The New Company deler ikke persondata med noen tredjepart. Som kunde har du rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Dersom du ønsker all informasjon slettet etter endt kundeforhold, kan du når som helst ta kontakt med oss, på info@thenewcompany.no

 

Kontaktinformasjon:

The New Company AS - Org.nr 913 778 715

Epost: info@thenewcompany.no

Daglig leder: Morten Myrstad morten@thenewcompany.no

Behandlingsansvarlig: Morten Myrstad morten@thenewcompany.no