top of page

Våre

 Rapporter 

  • Morten Myrstad

Velkommen til kommune-Norge, Colibo!


Etter hvert som den politiske støyen rundt kommunesammenslåingene begynner å roe seg, har arbeidet i de 47 blivende storkommunene i Norge startet for fullt for å etablere nye løsninger og prosedyrer. I denne prosessen kan samhandlingsløsningen til vår danske partner, Colibo, bli en viktig utfordrer til de etablerte aktørene.


En farlig underdog


Med et tosifret antall ansatte er det ingen tvil om at Colibo er en underdog sammenlignet med internasjonale giganter som Microsoft og Facebook. Samtidig er det også ingen tvil om at Colibo, med sitt målrettede produkt og solide kunnskap om lokale behov, er en farlig aktør med et viktig forsprang på mange av konkurrentene. En avtale er allerede på plass med nye Ullensvang kommune, og Colibo har en rekke veletablerte forhold til danske kommuner. Har du vært i Legoland de siste årene? Da har du allerede besøkt en Colibo-kommune! Men hvem er egentlig Colibo?


Enkelt og brukervennlig


Colibo er et innovativt, dansk selskap som har markert seg både på hjemme- og bortebane i løpet av sine fem leveår, og har allerede over 100 000 brukere i 14 forskjellige land. Selskapet tilbyr intranett og samhandlingsverktøy som dekker alle behov fra dokumenthåndtering med versjonskontroll til sosiale grupper og ansattdatabaser, og kan enkelt settes opp som enten cloud-basert eller on-premise.


Dette er de ikke alene om, men Colibos spydspiss er relatert til det mange brukere opplever som et enkelt, selvforklarende og effektivt verktøy. Istedenfor å tilby komplekse løsninger med et hav av konfigurasjonsmuligheter er Colibo bygget opp med et intuitivt design med god brukervennlighet, og som enkelt kan integreres med eksisterende verktøy. Colibo hevder at opplæringsbehovet er ikke-eksisterende, og selv om dette kanskje ikke gjelder for alle ansatte er det ingen tvil om at behovet er svært lite. Nettopp dette er kjærkomment og noe alle vil sette pris på i en hektisk og kaotisk periode som en kommunesammenslåing innebærer.


Dersom du er interessert i å lese mer om Colibo finner du detaljert informasjon om produktet, sammen med to konkrete implementeringsmuligheter, her. Du kan selvsagt også kontakte oss i The New Company for uforpliktende råd og veiledning.

Comments


bottom of page