top of page

Våre

 Rapporter 

  • Morten Myrstad

Orkla gir pris til digital arbeidsplass


Orklas team som tar imot prisen i Orkla Growth Awards, fra venstre: Marthe Schomacker (medlem av innholdsteamet for Engage og global intranettredaktør), Geir Olav Nistad (IT-direktør og medlem av styringsgruppen for Engage), Maiken Ekström (prosjektleder for hovedprosjektet i Engage), Kristine Hessen Kvernmo (ansvar for community engagement og Yammer), Håkon Mageli (Kommunikasjonsdirektør og leder for styringsgruppen i Engage), Joachim Gresslien (prosjektleder for forprosjektet i Engage og leder for internkommunikasjon). (Jens Anders Berg, ansvarlig for samhandlingsrom i Engage og leder for Orklas nye Digital Workplace-avdeling, var ikke til stede).


Under Orkla Growth Awards, som fant sted i forrige uke, fikk Orklas digitale arbeidsplass-prosjekt Engage sølv i klassen ”One Orkla”.


Engage-prosjektet ble påstartet i 2014, lansert i 2016, og rulles fortsatt ut i Orkla-selskaper utover i Europa. Gjennom Engage har Orkla fått en digital arbeidsplass som integrerer et nytt og personalisert intranett med samhandlingsløsninger for avdelinger, teams og prosjekter og verktøy for personlig produktivitet.Bygger ”One Orkla”

Vi sakser fra juryens omtale i Orkla Growth Awards:


”Hvis bare Orkla visste hva Orkla vet”, var nærmest et ordtak internt i Orkla, som indikerte at det var et stort potensial for å forbedre kommunikasjonen internt i Orkla. Det er dette Engage-prosjektet handler om, slik at vi kan jobbe mer som ”One Orkla”, dele kunnskap og samarbeide med kolleger på tvers av avdelinger, selskaper og land.


Det nye intranettet i Orkla er mobilvennlig, søkebasert og personalisert. Det fungerer som en inngangsport til nyttige verktøy som Skype, Yammer samt digitale samhandlingsrom som er tilpasset Orklas behov.


Den nettbaserte løsningen gjør det enkelt å opprette, redigere og dele dokumenter, prosjekter og prosesser med kolleger, også når de er på reise eller jobber hjemmefra. Hittil har Engage blitt rullet ut til over 9.000 ansatte i hele Orkla. Veldig bra utført jobb!”


Rådgivere gjennom hele prosjektet


The New Company har vært engasjert som rådgivere og prosjektledere for Engage, både gjennom forprosjekt, hovedprosjekt, utrulling og implementering. Morten Myrstad har vært delprosjektleder med ansvar for Teknologi og Kvalitet, mens Per Christian Eggen har vært delprosjektleder med ansvar for Change Management og Governance. Som delprosjektledere har de rapportert til henholdsvis Joachim Gresslien i forprosjektet og Maiken Ekström i hovedprosjektet. The New Company bistår nå Orkla med utrulling og opplæring av den nye plattformen til flere selskaper og brukere rundt omkring i Europa.


Comentarios


bottom of page