Webinar Hvordan bruke Microsoft Teams sm

Opptak webinar med rykende fersk innsikt om brukeratferd i Teams 

Microsoft har nå over 145 millioner brukere. Men en fersk analyse av nesten 100.000 team over hele verden viser at de fleste ikke bruker Teams-plattformen fullt ut. Vi deler opptaket til et eksklusivt webinar, hvor SWOOP Analytics delte hovedfunnene fra rapporten med et norsk publikum. Registrer deg nedenfor å få tilgang til opptaket. 

Stort potensial for forbedring 

-Vår rapport viser at de fleste ikke bruker teams- og kanalfunksjonene i Teams-plattformen, og at det er et stort potensial for å forbedre den digitale samhandlingen, sier dr. Laurence Lock Lee, sjefsanalytiker bak rapporten. - Det er usannsynlig at verden noen gang kommer tilbake til kontormiljøene slik de var før COVID-19. Derfor er det viktig å utnytte de digitale funksjonene i plattformer som Teams til å forbedre bedriftenes produktivitet, sier Lock Lee. 

 

Rapporten gir også svar på hvordan svært produktive digitale team, såkalte «superteam», ser ut. De har mellom 3 og 8 medlemmer, de jobber i kanaler i stedet for å chatte, de svarer på meldinger og de er selvstyrte. 

Verdens største analyse 

 

SWOOP-rapporten, som inneholder verdens største analyse av brukeratferden i Microsoft Teams, ble offentliggjort for få uker siden. «Microsoft Teams Benchmarking Report» er en analyse av nesten 100.000 team fra 33 virksomheter over hele verden. Analysen dekket en periode på tre måneder under COVID-19-pandemien, ved hjelp av sanntidsdata for å se hvordan folk jobbet. 

Speakers

Dr. Laurence Lock Lee.jpg

Dr. Laurence Lock Lee

Co-founder og sjefsanalytiker i SWOOP

Sharon Dawson.jpg

Sharon Dawson

Kommunikasjonsdirektør i Swoop

Morten-Myrstad.jpg

Morten Myrstad

Daglig leder og konsulent i The New Company

Innsikt du kan ta med deg 

 

I webinaret vil forfatterne bak benchmarkrapporten, Dr. Laurence Lock Lee og Sharon Dawson, lede webinardeltakerne gjennom de viktigste funnene i rapporten. Du vil få høre mer om hemmelighetene bak de beste teamene, som utgjør 1% av utvalget. Og du vil få med deg eksperttips om forbedringsmuligheter ved bruk av Teams.  

 

Dr. Laurence Lock Lee er co-founder og sjefsanalytiker i SWOOP Analytics. Han er en erfaren fagperson med mer enn 40 års erfaring som forsker, teknologileder, pedagog og ledelseskonsulent. 

 

Sharon Dawson er kommunikasjonsdirektør i SWOOP. Hun har erfaring fra media og kommunikasjon, med mer enn et tiår i Australian Associated Press (AAP). Hun sluttet seg til SWOOP i 2017 for å hjelpe til med å øke synligheten og veksten i USA. 

 

SWOOP og The New Company 

 

SWOOP Analytics er en plattform for analyse av sosiale nettverk og samhandlingsløsninger som Microsoft Teams, Yammer og Workplace fra Facebook. SWOOP henter data direkte fra selskapets samarbeidsplattform, helt anonymt. Etter installasjon og konfigurasjon kan SWOOP analysere data både 90 dager tilbake og kontinuerlig, i sanntid. SWOOP Analytics har hjulpet virksomheter over hele verden med å analysere brukermønstrene i sine interne nettverk. 

 

The New Company er partner med SWOOP Analytics og kan sammen med SWOOP hjelpe virksomheter med å finne aktuelle områder for analyse, etablere hypoteser, observere funn og komme med forslag til forbedringer i bruken av Teams, Yammer og Workplace.