1200x628 webinar TNC og Howspace 3.png

”Bedre på avstand - slik skaper du en engasjerende digital workshop”.

Få tilgang til opptaket av webinar her

I løpet av våren og sommeren ble mange møter og events nærmest over natten endret fra å være fysiske til å bli digitale fordi COVID-19  og smittetiltakene tvang de fleste av oss til å jobbe hjemmefra.

 

Mange håpet likevel at vi snart kunne vende tilbake til det normale. Men nå synes det klart at det ikke kommer til å skje på ennå en stund. Så hvordan gjør vi det fremover for å få det  beste ut av “den nye normalen”? Med møter? Med samhandling? Med workshops? 

 

Ifølge våre erfaringer er det mange som har omtrent de samme spørsmålene rundt digitalt samarbeid: 

  • Hvordan motiverer og inspirerer man de som deltar? 

  • Hvordan sørger man for at alle deltakere blir sett og hørt? 

  • Kan et møte eller workshop til og med være bedre i et digitalt format enn ansikt-til-ansikt? 

 

Digitalt samarbeid er mye mer enn videokonferanser og handler om mye mer enn teknisk gjennomføring. Torsdag 3. desember arrangerte vi webinaret «Bedre på avstand», som du kan se opptak av her. I webinaret gjør Daniel Monthan fra Howspace og Morten Myrstad fra The New Company et dypdykk i hvordan man kan skape en vellykket digital workshop. 

Du får 30 dagers gratis prøveversjon av Howspace, hvis du følger denne linken. 

Bedre på avstand - webinar om digitale workshops

Lurer du på hvordan digitale møter og workshops kan bli bedre? Sjekk denne videoen med Morten Myrstad fra The New Company og Daniel Monthan fra Howspace. Nysgjerrig på vårt webinar? Fyll inn skjemaet og du får gratis tilgang til opptaket.