top of page

Våre

 Rapporter 

  • Morten Myrstad

Trend-foredrag på IBM´s brukerkonferanse


Onsdag 7. juni holder Morten Myrstad fra The New Company en av innledningsforedragene på IBM´s brukerkonferanse om trendene innenfor Digital Workplace. Digital Workplace - from Communication to Business, er tittelen på Myrstads foredrag.


I programomtalen heter det forøvrig: Konkurransen i Collaboration-markedet intensiveres. Nær sagt hver eneste dag lanseres det nye samhandlingsløsninger eller viktige oppgraderinger fra tilbyderne. Innholdet i begrepet samhandling er også i stor forandring. Sosiale intranett, samhandlings- og produktivitetsløsninger er i ferd med å smelte samme i en utvidet Digital Workplace. Samtidig skjer det en stadig sterkere integrasjon mellom virksomhetssystemene og samhandlingsløsningene i form av Digital Workflows.


I dette foredraget går Morten Myrstad fra The New Company gjennom disse trendene, og hva de betyr både for tilbydere, partnere, kunder og brukere. Myrstad gjør også en gjennomgang av de ulike samhandlingsløsningene som finnes på markedet, deriblant, Workplace by Facebook, Office 365 fra Microsoft, G Suite fra Google, Slack og IBM Connections. Myrstad vil også dele sitt syn på styrkene og svakhetene til de ulike plattformene.


Det fullstendige programmet for brukerkonferansen, som går over to dager, 7. og 8. juni, finner du her.

Comentarios


bottom of page