top of page

Våre

 Rapporter 

  • Morten Myrstad

The New Company forsterker teamet på kommunikasjon og organisasjonsutvikling


Organisasjonsrådgiver Ingrid Landsnes (t.v.) og kommunikasjonsrådgiver Sigrid Elsrud.


The New Company forsterker teamet sitt innenfor områdene kommunikasjon og lederutvikling i form av samarbeidsavtaler med kommunikasjonsrådgiver Sigrid Elsrud og organisasjonsrådgiver Ingfrid Landsnes.


- Kjernekompetansen i The New Company vil også fremover være digital forretningsutvikling, hvor vi hjelper bedrifter med å finne og ta i bruk ny teknologi på arbeidsplassen. Men for å sikre at de digitale prosjektene blir innført og tatt i bruk på en optimal måte, kan vi nå også gi tilgang til solid kompetanse og erfaring innenfor kommunikasjon og organisasjonsutvikling, sier Morten Myrstad, daglig leder i The New Company.


Sigrid Elsrud – kombinerer strategisk og operativt arbeid 

Sigrid Elsrud driver selskapet Langs linjen, hvor hun kombinerer strategisk og operativt arbeid. Sigrid har bakgrunn fra kommunikasjon og journalistikk, og mener selv at hun bidrar aller best når hun kan strukturere, forenkle og presentere informasjon til ulike målgrupper.

- Fra tidligere samarbeid kjenner jeg Morten Myrstad godt, og fra sidelinjen har jeg fulgt med i utviklingen av The New Company. Jeg er veldig glad for å kunne være med på laget i prosjekter der min bakgrunn og kompetanse kan komme til nytte, sier Sigrid Elsrud om samarbeidsavtalen med The New Company.


Ingfrid Landsnes– bred erfaring som leder og organisasjonsrådgiver


Ingfrid driver selskapet Organisasjonsrådgiveren, hun har lang og bred erfaring som leder og organisasjonsrådgiver med fokus på å hjelpe ledere og organisasjoner til å oppnå resultater sammen med menneskene de har med seg. Det kan være digitalisering, endringsprosesser, HR, organisasjons- og lederutvikling, og leverer både rådgivning, foredrag og kurs. 


- Som leverandører av endringsprosjekter vil denne avtalen gi kundene våre tilgang til bred kompetanse innenfor nødvendige fagområder som kreves i vellykkede digitalprosjekter, sier Ingfrid Landsnes om samarbeidsavtalen med The New Company.


Digital adapsjon og endring

Samarbeidsavtalene som The New Company nå har inngått med kommunikasjonsrådgiver Sigrid Elsrud og organisasjonsrådgiver Ingfrid Landsnes er ikke-eksklusive og både Elsrud og Landsnes vil fortsatt drive egen virksomhet uavhengig av The New Company. Men når behovene er til stede, og kunden ønsker det, kan The New Company utvide et digitalt prosjektteam til også å inkludere bistand på kommunikasjon og organisasjonsutvikling.

- Vi er 100% fokusert på at innføring av et nytt digitalt verktøy ikke bare handler om teknologi, men vel så mye om organisasjon, kommunikasjon og prosesser. Disse samarbeidsavtalene vil, sammen med vår egen kompetanse på digital adapsjon og change management, gjøre oss og våre kunder enda bedre i stand til å gjennomføre vellykkede digitalprosjekter», sier Myrstad.

Ytterligere informasjon

Comentarios


bottom of page