top of page

Våre

 Rapporter 

  • Morten Myrstad

Satser på digital forretningsutviklingMorten Myrstad og Per Christian Eggen står bak nyetableringen The New Company. Selskapet skal bistå næringslivet med digital forretningsutvikling.


Digitale entreprenører


Oslo Business Memo beskriver de to gründerne slik: Morten Myrstad er kommunikasjonsrådgiver og en av landets fremste eksperter på bruk sosiale medier i næringslivet, blant annet kjent som ekspertkommentator på TV2 Nyhetskanalen, programleder i nettkringskastingsprogrammet Sosial direkte og som bidragsyter i Oslo Business Memo. Per Christian Eggen har bakgrunn fra forretningsrådgvning innenfor strategi, omstillinger, partnersamarbeid, digitale løsninger og nettmarkedsføring.


Tilbyr forretningsrådgivning


– Hva skiller The New Company fra en rekke nyetableringer innenfor rådgivning om sosiale medier, spør Oslo Business Memo.

– The New Company spesialiserer seg på digital og sosial forretningsutvikling, sier de to gründerne.

– Det finnes mange leverandører som tilbyr markedsføringstjenester innenfor dette området, mens det er få som tilbyr forretningsrådgivning. Vi har et helhetlig konsept bygget på innsiktstjenester, strategisk rådgivning og digitale løsninger, sier Myrstad.


Social Data Week


Myrstad legger til at arrangementet Social Data Week i Oslo 24. september er et godt eksempel på retningen for nyetableringen. – Her vektlegges nettopp innsikt i et program som er skreddersydd for ledere og beslutningstakere, sier Myrstad.bottom of page