top of page

Våre

 Rapporter 

  • Morten Myrstad

Nye nettsider om den digitale arbeidsplassen


Å lansere en ny hjemmeside er normalt ingen nyhet. Men i en tid hvor arbeidshverdagen er snudd opp ned både for virksomheter, ledere og ansatte, tror vi mange kan ha nytte av å lese om «Løsninger for den digitale arbeidsplassen». I neste uke kommer vi også ut med et White Paper om «Den digitale arbeidsplassen etter CONVID-19».


Vi har jobbet med de nye nettsidene i lengre tid. Ikke bare fordi vi så behov for et nytt design. Men også fordi vi ønsker å dele mer av våre tanker og kompetanse rundt digitalisering på jobben. Resultatet har blitt en variert og innholdsrik nettside, som vi kommer til å oppdatere løpende.


Uavhengig av om du ønsker å etablere en relasjon til oss i The New Company, så håper vi at disse nettsidene er til nytte. Og ønsker du kontakt med oss? Ja så har du flere muligheter på disse sidene, f.eks. via chat eller via Kontakt oss-sidene.


La oss gi deg en kort introduksjon til de nye sidene:


Tjenester

Under Tjenester kan du finne informasjon om hvordan vi tenker og jobber. Helt uavhengig av hvilken konkret løsning du eventuelt har i tankene. Vi tror der her er smart å stille noen spørsmål til deg selv. Eksempelvis: Hva er behovet ditt? Hvilke utfordringer og gevinster ser du for deg? Helt frem til: Hva slags løsning ønsker du å implementere? Og hvordan har du tenkt å få de ansatte med på reisen?


Løsninger

Under Løsninger har vi beskrevet ulike digitale bruksområder som kan være aktuelle for deg. For oss er det ikke EN teknologi som løser alle behov. Men vi har beskrevet mange muligheter innenfor den digitale arbeidsplassen: Kommunikasjon, samhandling, HR-teknologi og kunnskap og læring. Sjekk gjerne undersidene til hvert tema, for her finner du verdifulle tips både om trender, teknologier og applikasjoner.


Innsikt

Under Innsikt åpner vi vår Pandoras boks. Her kan du finne masse god innsikt, også fra andre kilder enn oss selv. Men – vi bruker mye tid på å finne frem til kunnskap som du kan ha nytte av. Så her deler vi både Bøker og Rapporter det er verdt å lese, og Podcaster det er verdt å lytte til. Vi gir deg også en kalender over aktuelle konferanser, som også inneholder en rekke online konferanser. Vi deler også noen av våre egne presentasjoner, som synliggjør våre modeller og tankesett. Og vi gir deg vår Twitter-feed, som er en oppdatert strøm over hva vi følger med på. Oppsøker du vår Twitter-konto, så vil du også finne unike lister som du kan abonnere på, lister som inneholder selskaper og applikasjoner innenfor kategorier.


Blogg

I blogg-feeden så finner du våre tanker på et mer løpende og dynamisk nivå. Noen ganger vil det være knyttet til nyheter rundt applikasjoner. Andre ganger vil vi gi råd i forhold til digital endring, uavhengig av hvilken applikasjon som kan løse et behov best. I Blogg dekker vi begge deler.


Om Oss

Noe av det vanskeligste her i verden er å beskrive seg selv. Men under Om Oss finner du en beskrivelse av hvordan vi ser på oss selv, som selskap, og som fagpersoner.


Kontakt oss

På våre nye nettsider har du mange muligheter til å komme i kontakt med oss, f.eks. via mail. Hvis du foretrekker å fylle ut et Kontakt-skjema, ja så gjør du det under Kontakt Oss.


White Paper

I neste uke kommer vi ut med et White Paper om «Den digitale arbeidsplassen etter CONVID-19».

Kommentare


bottom of page