top of page

Våre

 Rapporter 

  • Morten Myrstad

Ny Digital Arbeidsplass Live om møtet mellom mennesker og teknologi

Fredag 12. februar kl. 13 var vi på luften igjen med Digital Arbeidsplass #5. Temaet denne gangen var møtet mellom mennesker og teknologi på jobben, hvor vi fikk besøk av Eirik Norman Hansen, teknologi- og digitalnerd, foredragsholder og rådgiver.Eirik er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for oss mennesker, organisasjoner og samfunn. Så hva kunne passe bedre enn å snakke med han om møtet mellom mennesker og teknologi på arbeidsplassen?


Praten inneholdt også noen tanker om det siste fenomenet i sosiale medier, Clubhouse og social audio.


Programledere for Digital Arbeidsplass Live er Ingfrid Landsnes fra Organisasjonsrådgiveren og Morten Myrstad fra The New Company.


Finn sendingen her


Her finner du opptak fra hele sendingen fredag 12.2:


Videoopptak


På våre videosider har vi gjort tilgjengelig opptak fra alle våre tidligere sendinger. Her finner du også lenker til opptak fra webinarer. På YouTube finner du flere redigerte opptak fra de første direktesendingene i 2020.


Sendeplan for 2021


Følg gjerne med på våre eventsider fremover, hvor vi løpende vil oppdatere sendeplanene for Digital Arbeidsplass Live og kunngjøre nye events. Eller meld deg på vårt nyhetsbrev, hvor du vil bli holdt informert om nyheter, trender og eventer.

Comments


bottom of page