Ny Digital Arbeidsplass Live om møtet mellom mennesker og teknologi

Fredag 12. februar kl. 13 er vi på luften igjen med Digital Arbeidsplass #5. Temaet denne gangen er møtet mellom mennesker og teknologi på jobben, hvor vi får besøk av Eirik Norman Hansen, teknologi- og digitalnerd, foredragsholder og rådgiver.Eirik er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for oss mennesker, organisasjoner og samfunn. Så hva kan passe bedre enn å snakke med han om møtet mellom mennesker og teknologi på arbeidsplassen?


Kanskje vil praten til og med inneholde noen tanker om det siste fenomenet i sosiale medier, Clubhouse og social audio?


Programleder for Digital Arbeidsplass Live er som før Ingfrid Landsnes fra Organisasjonsrådgiveren og Morten Myrstad fra The New Company.


Finn sendingen her


Her finner du lenker til direktesendingen på fredag 12.2, hvor du kan se, kommentere og stille spørsmål før og under sendingen på din foretrukne plattform.


Digital Arbeidsplass på Facebook


The New Company på Facebook


Organisasjonsrådgiveren på Facebook


The New Company på Linkedin


Digital Arbeidsplass på YouTube


Videoopptak


På våre videosider har vi gjort tilgjengelig opptak fra tidligere sendinger. Her finner du også lenker til opptak fra webinarer. På YouTube finner du flere redigerte opptak fra de første direktesendingene i 2020.


Sendeplan for 2021


Følg gjerne med på våre eventsider fremover, hvor vi løpende vil oppdatere sendeplanene for Digital Arbeidsplass Live og kunngjøre nye events. Eller meld deg på vårt nyhetsbrev, hvor du vil bli holdt informert om nyheter, trender og eventer.

© 2021 av The New Company. Personvernerklæring.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn - Grey Circle