top of page

Våre

 Rapporter 

  • Morten Myrstad

Ny Digital Arbeidsplass Live om krisehåndtering


Digital Arbeidsplass Live er i gang igjen i 2021, med første sending fredag 15. januar. Temaet denne gangen er krisehåndtering og med Marianne Melfald og Erik Skaara som gjester.


Hva med krisehåndtering, kriseledelse versus krisekommunikasjon – hva er viktigst? Er det en fordel å være digital når en krise dukker opp? Eller kan en digital verden med sanntids og uoversiktlig informasjonsflyt like gjerne være en utfordring? Ref. Corona, Hurtigruta, angrepet på Kongressen i Washington.

Dette er noen av spørsmålene vi diskuterer i denne livesendingen fredag 15. januar klokken 13:00.


Gjester


Denne gangen får vi besøk av Marianne Melfald fra konsulentselskapet Melfald KriseKom og Erik Skaara fra Rayvn, plattform for krisehåndtering.

Programledere er som i de tidligere sendingene Morten Myrstad fra The New Company og Ingfrid Landsnes fra Organisasjonsrådgiveren.


Følg med Live


Her finner du direktesendingene på fredag 15.1, som du også gjerne må kommentere via plattformen du foretrekker å følge med på.
Videoopptak


På våre videosider gjør vi tilgjengelig opptak fra sendingene. Vi vil etter hvert også publisere redigerte opptak på utvalgte temaer.


Sendeplan for 2021


Følg med på våre eventsider fremover, hvor vi løpende vil oppdatere sendeplanen for Digital Arbeidsplass Live.

Comments


bottom of page