Våre

 Rapporter 

  • Morten Myrstad

Nå kan du lage Klubb og bygge Community i Clubhouse


Nå kan du omsider lage din egen klubb i Clubhouse. I helgen ble muligheten til å registrere en klubb tilgjengelig direkte i Clubhouse-appen. Vi deler i denne bloggposten både informasjon om hvordan, og noen tanker om hvordan du kan bygge et langsiktig community basert på sosial audio i Clubhouse.


Hvis du tidligere har søkt Clubhouse om å få opprettet en klubb, så skulle du ifølge Clubhouse motta en mail med en bekreftelse. Men denne rutinen ser ikke ut til å fungere. Du kan derfor like gjerne glemme søknaden, og starte klubb-registreringen på nytt, direkte i Clubhouse-appen.


Hvem kan lage en klubb?


Clubhouse sier i sin lanseringspost at de i første omgang vil slippe inn de som har vært mest engasjert på Clubhouse, enten ved å arrangere rom eller ved å delta aktivt i diskusjoner. Samtidig er det mye som tyder på at ganske mange allerede har fått tilgang, også i Norge, så det er usikkert hvor strengt disse føringene vil bli overholdt fra Clubhouse sin side.


Oppdater appen i App Store


Du må uansett sørge for å ha den siste versjonen av appen, som er versjon 0.130. Selv om symbolet i App Store på mobilen din viser «åpne», som skulle tilsi at du har siste versjon, så klikk deg for sikkerhets skyld videre. Da kan det meget vel likevel være at du bør gjøre en nedlasting.
Start registrering av klubb i Clubhouse


Når du er tilbake i Clubhouse-appen, så bør du 1) klikke på profilen din – og så scrolle helt ned til der du finner klubbene du er medlem av eller følger. Til høyre for disse klubbene så finner du et +-tegn, hvor du kan starte registreringen din. Hvis du følger veldig mange klubber må du scrolle mot høyre for å få tilgang til +-tegnet.