top of page

Våre

 Rapporter 

  • Morten Myrstad

Fra Sosial direkte til Digital arbeidsplass


YouTube-kanalen «Sosial direkte» og de sosiale kontoene på Facebook og Twitter gjenoppstår etter mange års passivitet og skifter navn fra Sosial direkte til «Digital Arbeidsplass». Kanalen vil bl.a. gjennomføre direktesendinger på YouTube, Facebook, Twitter og Linkedin.


Kanalen eies og driftes av det digitale konsulentselskapet The New Company. Programledere i direktesendingene vil bli Morten Myrstad fra The New Company og Ingfrid Landsnes fra Organisasjonsrådgiveren.


Her kan du lese om premieresendingen for Digital Arbeidsplass Live i slutten av november 2020.


Innsikt i videoformat

Morten Myrstad, som var initiativtaker og programleder i Sosial direkte i 2012-2013, har de siste årene konsentrert seg om digital rådgivning gjennom selskapet The New Company.

– På våre nettsider deler vi betydelig med innsikt om den digitale arbeidsplassen via bloggposter, beskrivelse av aktuelle løsninger samt deling av eksterne rapporter, bøker, podcaster og konferanser. Dette er basert på systematisk kartlegging av nyheter og trender, men også på løpende samtaler med eksperter og leverandører innenfor området. Denne innsikten er det nå også naturlig å ta ut i et videoformat, sier Myrstad.


Erfaren virtuell assistent (VA)

Ingfrid Landsnes jobber i dag som rådgiver og virtuell assistent (VA) og hjelper bedrifter med å organisere og systematisere arbeidsprosesser samt ta i bruk eksisterende og nye digitale programvarer. Etter mer enn 20 år erfaring i drift og ledelse har hun selv følt på kroppen utfordringene når systemer, roller og ansvar ikke helt henger sammen og kjent følelsen av å ikke strekke til når viktige oppgaver blir skjøvet frem i tid.

Pioner innen nettkringkasting

Da Sosial direkte ble lansert i oktober 2012, var kanalen Norges første direktesendte program om digitale og sosiale medier. Kanalen var et ukentlig aktualitetsprogram med gjester, nyheter og trender. Programlederne Morten Myrstad og Jan Espen Pedersen gjennomførte til sammen 30 ukentlige sendinger med nærmere 60 gjester. Kanalen sendte også direkte fra Google sin utviklerkonferanse i San Fransisco og fra Nordiske Mediedager i Bergen.


Erfaring med Facebook Live

Ingfrid Landsnes, som blir programleder i Digital Arbeidsplass Live sammen med Myrstad, har også solid erfaring med direktesendinger. Landsnes har siden høsten 2016 fasilitert 20 faglige webinarer og et 30-talls Facebook Live-sendinger. Dette har vært både gjennom åpne Facebook-sider og i lukkede grupper, og både med planlagt faginnhold og på sparket hverdagsinnhold. Ingfrid holder også kurs i Facebook Live.

Trender på arbeidsplassen

Myrstad understreker at aktiviteten gjennom videokanalen vil bli tilpasset initiativtakernes kapasitet, men forteller at planen bl.a. er å gjennomføre direktesendinger på YouTube, Facebook, Linkedin og Twitter, samt opptak og intervjuer med fagpersoner fra inn- og utland. Innholdet vil bl.a. handle om digitale verktøy på arbeidsplassen innenfor områder som kommunikasjon, samhandling, HR-teknologi og kunnskapsdeling, men kanalen vil også dekke trendtemaer som Future of Work, Work From Anywhere og Employee Experience.


Sendinger og opptak

Vi deler opptak fra sendingene på disse videosidene. Kalender over kommende sendinger finner du på våre eventsider. Digital Arbeidsplass er etter navneskiftet å finne som kontoer på YouTube, Facebook og Twitter, hvor det fortsatt er tilgang til innhold fra 2012-2013. Direktesendinger og opptak fra den nye kanalen vil fremover bli delt på disse Digital Arbeidsplass-kontoene men også via The New Company sine nettsider og sosiale kontoer på Linkedin, Facebook og Twitter.

Comments


bottom of page