Våre

 Rapporter 

  • Morten Myrstad

Bedre brukeropplevelser på Clubhouse med disse appeneSom alltid når det lanseres nye plattformer som Clubhouse, så vokser det frem et økosystem rundt dem, bestående av tredjepartsapplikasjoner. Vi har sett nærmere på nær 15 apper som tar sikte på å berike brukeropplevelsen på Clubhouse.


Den nye sosial audio-plattformen Clubhouse er fortsatt i en tidlig fase og har selvsagt ikke løst alle utfordringene og mulighetene som følger med en ny plattform. Clubhouse henter også løpende tilbakemeldinger fra brukerne, både direkte og indirekte ved å analysere brukermønstre. For kort tid siden hentet Clubhouse inn 100 millioner dollar i ny kapital, som bl.a. vil bli brukt til å utvikle ny funksjonalitet. I mellomtiden fylles tomrom i Clubhouse av helt nye tredjepartsapplikasjoner som lanseres av uavhengige startups og andre.

Berik profilen din

I Clubhouse er det mulig å legge inn mer informasjon om deg på profilen, inkludert lenker til andre plattformer som Instagram og Twitter. Det er også mulig å hente inspirasjon fra andre sine profiler, og å berike sin profil gjennom såkalte bio builders. I denne kategorien finner vi bl.a. Clubhouse Bio Creator og Clubhouse Bio Builder.Hvis du synes at avataren din på Clubhouse er litt kjedelig, så kan du f.eks. lage en mer kreativ ring rundt profilen din. I denne kategorien finner vi Clubhouse Glow, Chpic og Clubhouse Avatar Maker.


Optimaliser event-lenker

Det er lett å dele et Clubhouse-event i sosiale medier som Twitter, Facebook og Linkedin, men du får gjerne ikke vist alle detaljene knyttet til eventet, som mer informasjon om temaet og gjester du har invitert. Her kommer to apper til unnsetning og gjør det mulig lage en optimalisert event-lenke som du igjen kan dele i sosiale medier. I denne kategorien finner vi bl.a. Clublink og Clubhype.

Landingssider for Clubhouse-eventer

Når du registrerer en ny rom-diskusjon i Clubhouse, så kan dine følgere få melding om det. De kan også se et rom-event som starter snart eller pågår i en event-feed i Clubhouse (kalt «gangen»). Du kan også dele eventlenken i sosiale medier. Men det er fort gjort å gå glipp av interessante events, og for deg som event-arrangør å skape nødvendig kjennskap til event.

Her kommer såkalte «event og host»-pages til unnsetning. På disse plattformene kan du både registr