Våre

 Rapporter 

  • Shila

5 spennende integrasjoner for teams – i Microsoft Teams!


Chat og samhandlingsløsninger har blitt kritiske verktøy for å samhandle effektivt i organisasjoner. Microsoft Teams er en av de mest populære plattformene og kan i dag tilby et enormt tilbud av integrasjoner, et tilbud som vokser kontinuerlig. 

Ved å ta i bruk integrasjonene presentert i denne bloggposten, vil du kunne oppleve en smartere arbeidsflyt i ditt team. Felles for appene er at de støtter deg «in the flow of work». Det betyr at mens du er i en dialog med en eller flere kolleger, vil du kunne utføre handlinger uten å bevege deg ut av dialogen. Dette gjør Microsoft Teams til en smart hub for teamarbeid som forenkler og effektiviserer dialoger.


1.Polly

Med Polly kan du lage polls og spørreundersøkelser underveis i og mellom møter. Skap engasjement i kanalen din ved å jevnlig stille kollegene dine spørsmål. Polly har et smart brukergrensesnitt som gjør det enkelt for deg å opprette en poll i en kanal eller chat:

Skriv @polly i chatten, etterfulgt av spørsmålene og alternativene og send. Resultatene er «real-time», så du kan følge med når svarene kommer inn.


2. Karma

Anerkjennelse gir engasjement og arbeidsglede. Dette har utviklerne av Karma både tenkt på og satt i system. Karma er en app som bidrar til økt anerkjennelse i bedriften ved at det oppfordres til å gi kudos til kolleger sømløst i en chat.  Karma Chatbot samler inn og prosesserer dataene og gir rapporter som kan forbedre hverdagen.

Ved å skrive: @karma ++ @user så har du gitt en kollega karma poeng. Så enkelt er det!

Anerkjennelsen kan også kobles til bedriftens verdier og om man ønsker det,kan anerkjennelsen kobles til gaver som ansatte i bedriften kan vinne og «cashe inn» med sine karmapoeng.