Brukervennlig opplæring og

trening av ansatte

Rask og fleksibel tilgang til ledende løsninger

learning black.png

Når tiden er inne for å gjenoppbygge eller skape nye rutiner i virksomheten, tilpasset en hverdag med flere på hjemmekontor, så skal det mer til enn videomøter. Også på andre områder enn møter, f.eks. innenfor kunnskap og læring, så må du tenke nytt når fysiske workshops og klasseromsundervisning ikke lar seg gjennomføre. Et meget effektivt verktøy for opplæring og trening, kan eksempelvis være mikro-læring.

Brukervennlig læring

Begrepet mikro-læring brukes gjerne om små, brukervennlige kurs som kan gjennomføres i løpet av noen få minutter. Mange gjennomfører dermed kurset via mobil, i en pause på jobben, eller på vei til eller fra jobben. Kursene bruker i en utstrakt grad rike medier, som bilder, video, animasjoner etc. I tillegg brukes gamification-teknikker, som gjør det morsom å konkurrere både mot seg selv og sammen med teamkolleger mot andre team. Mikro-læring er dermed et forfriskende alternativ til tradisjonelle e-læringsprogrammer, som mange oppfatter både som lange og kjedelige.  

Hjelp til å finne og ta i bruk riktig plattform 

 

Hvis du har behov for rask tilgang til en mobilvennlig læringsplattform, så vil vi anbefale den norske løsningen Motimate. Vi har også erfaring med å planlegge, konfigurere og rulle ut Motimate til over 4.000 ansatte i Apotek 1, med svært høy adapsjon. Hvis du er på jakt etter andre typer plattformer for kunnskap og læring, f.eks. moderne LMS-plattformer, Learning Experience Platforms (LXP), Collaborative Learning eller Knowledge Management-plattformer, så ta kontakt med oss.

 

For å komme i gang eller for mer informasjon, ta kontakt med oss. 

Raskt og enkelt oppsett –Læring «in the flow of work» -Brukervennlig og mobilvennlig 

 Du kan også lese mer om digitale læringsverktøy her og om læringsplattformen Motimate i denne bloggposten.