Moderne og uavhengige intranett

Rask og fleksibel tilgang til ledende løsninger

Intranett black.png

Flere ledende Intranet Cloud-plattformer har i det siste lansert COVID-19-relaterte løsninger for internkommunikasjon som kan tas i bruk i løpet av dager. Dette er enten basert på en «light» versjon av deres intranettportaler, eller ved at man kun tar i bruk enklere funksjonalitet i første omgang.

Fra krise til Continuity 

 

Vi har tilgang på flere av disse løsningene, som også er gratis i en lengre periode eller mens COVID-19 varer. Til å begynne med ble disse løsningene gjerne tilpasset for å kunne fungere som plattformer for krisekommunikasjon, ut av boksen.Nå tilpasses løsningene en ny fase i COVID-19-krisen, til å kunne fungere som en hub for gjenoppbygging av virksomhetens prosesser eller «Business Continuity».

Uavhengige intranett tilgjengelig 

 

Også uavhengig av COVID-19-krisen kan moderne intranett nå lanseres mye raskere enn tradisjonelle intranett, som historisk har tatt både måneder og år å utvikle. Dette er bl.a. mulig ved bruk av moderne sky-og SaaS-teknologi. Men fleksibiliteten i disse intranettløsningene skyldes også at de bygger sin plattform uavhengig av andre avhengigheter som f.eks. SharePoint. Samtidig kan de fleksibelt integrere intranettportalen med applikasjoner innenfor Office 365-suiten, som f.eks. Teamsites, Yammer, Microsoft Teams etc. Eller med andre teknologiplattformer som G Suite, ServiceNow, Salesforce etc.

 

Hjelp til å finne og ta i bruk riktig plattform 

 

En moderne intranettportal kan i dag fungere som en «hub» i den digitale arbeidsplassen. Men det forutsetter at den tilfredsstiller en del grunnleggende krav: 

  • Personaliserte nyheter, basert på organisasjon, lokasjon, interesse etc. 

  • Statiske sider for viktig kunnskap, HR-tjenester – og akkurat nå for COVID-19 

  • Sosial funksjonalitet, innebygget eller via integrasjon med sosiale nettverk 

  • God søkefunksjon, som både kan søke i portalen og i andre kilder 

  • Brukervennlig design og navigasjon 

  • Tilgjengelig både via nettleser, nettbrett og mobil 

  • Gode integrasjonsmuligheter med business-verktøy 

For å komme i gang eller for mer informasjon, ta kontakt med oss. 

 

Raskt og enkelt oppsett – Intranett i skyen – Krisekommunikasjon – Dekker dine behov nå  

Du kan også lese mer om moderne intranett her og om uavhengige intranett i denne bloggposten