Digitale applikasjoner for dine ansatte

Rask og fleksibel tilgang til ledende løsninger

Krisen de siste ukene har for alvor synliggjort verdien av god internkommunikasjon og digital samhandling på jobben. Forhåpentlig har du fått på plass verktøy for å etablere løpende kontakt med og kontakt mellom ansatte. Men samtidig ser du kanskje behovet for mer moderne og brukervennlige verktøy, eller du ønsker å være bedre forberedt på den neste fasen av COVID-19-krisen.

Sammen med utvalgte partnere kan vi nå få en digital løsning for dine ansatte opp og stå på rekordtid bl.a. innenfor følgende områder:

Hjelp til å finne og ta i bruk riktig verktøy

Vi overvåker løpende trender og teknologier innenfor den digitale arbeidsplassen og snakker daglig med leverandører av skybaserte programvareløsninger. Løsningene vi har tilgang til nå, kan rulles ut i løpet av uker eller dager. Noen av de er også gratis for en periode på inntil 100 dager eller inngår i abonnementer du allerede har. 

Vi kartlegger fortsatt både leverandører som kommer ut med spesialtilbud innenfor disse kategoriene, og andre kategorier som kan hjelpe virksomheten din i den situasjonen både du, Norge og verden er i. Så følg gjerne med på disse nettsidene. 

For å komme i gang eller for mer informasjon: Bruk Kontakt-skjema her 

Du kan også lese mer om de ulike kategoriene på egne sider: 

 

Disclaimer 

Disse applikasjonene er identifisert og kvalitetssikret gjennom aktiv research og relasjonsbygging fra The New Company. Vi gjør likevel oppmerksom på at det kan være forbehold knyttet til spesialtilbud som vi i skrivende øyeblikk ikke er kjent med, men som vil kunne avklares i oppstarten av et prosjekt. 

 

Forutsetningen for å kunne hjelpe din virksomhet i løpet av få dager, er at du stiller informasjon og ressurser til rådighet, ikke minst i form av tilgang til personer fra Kommunikasjon, HR og/eller IT. 

 

The New Company er et lite selskap som har brukt betydelige ressurser både på å bygge opp generell kompetanse om den digitale arbeidsplassen og i dette tilfelle på research i markedet og relasjonsbygging med aktuelle leverandører. Utover en kort innledende samtale er vi derfor avhengig av å kunne fakturere våre tjenester for å komme i gang og gjøre prosjektet til en suksess. 

intranett.png

Intranettportaler

Kommunikasjonapper

Sosiale nettverk

Feedback fra ansatte

learning.png

Opplæring og trening

Ideer og innovasjon

© 2020 av The New Company. Personvernerklæring.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn - Grey Circle