Arendal Digital.png

Her finner du
Arendal digital

Arendal digital er et konsept fra The New Company og Coxit Public Relations hvor vi løfter frem digitale temaer og digitale satsinger under Arendalsuka. Arendal digital vil du under Arendalsuka finne både i sosiale medier, som nyhetsbrev og som podcast.

 

Følg #arendaldigital i sosiale medier

 

I sosiale medier konsentrerer vi oss om Twitter, hvor vi vil bruke hashtagen #arendaldigital både om innhold som vi produserer selv og om aktuelt digitalt innhold fra andre aktører som vi deler. Vil du følge med på våre kontoer på Twitter anbefaler vi Coxit PR, The New Company og Digital Arbeidsplass.

 

Utvalgte saker vil også bli delt på The New Company og Digital Arbeidsplass sine sider på Facebook og The New Company på Linkedin. Coxit har også et bredt engasjement under Arendalsuka som du vil finne omtale av på Coxit sine nettsider.

Nyhetsbrev for det større bildet

 

Hver dag samler vi opp inntrykk og viktige digitale saker i et nyhetsbrev som vi deler lenker til i sosiale medier. Følger du #arendaldigital på Twitter så får du også tips om det daglige nyhetsbrevet når det kommer. Hvis du vi sikre deg at du får med deg oppdateringene, anbefaler vi deg å abonnere på nyhetsbrevet her.

Vi lager korte, effektive podcaster

 

Vi har også med oss et mobilt podcaststudio til Arendal hvor vi produserer korte, effektive podcaster med interessante personer som deltar i paneler eller som på andre måter deler synspunkter på digitalisering under Arendalsuka. Podcastene blir publisert på en ny plattform for micro podcasting, Racket, hvor alle podcaster er under 10 minutter. Det bidrar til at budskapet blir effektivt, og til at lytterne raskt kan få verdi ut av en podcast, på samme måte som begrensningen i Twitter. På Arendal digital sin Racket-konto vil du etter hvert kunne få tilgang til en spilleliste av podcaster fra Arendalsuka. Podcastene i Racket er webbaserte, så her vil vi dele lenker både til nye episoder og til spillelisten via hashtagen #arendaldigital i sosiale medier. Hvis du vil sikre deg at du får med deg nye eposider, kan du også følge kontoen vår i Racket.

Tips om digitalisering under Arendalsuka?

 

Hvis du har lyst til å dele tips om digitale temaer og satsinger under Arendalsuka, eller ønsker å komme i kontakt med oss, kan du ta kontakt med Magnus Brøyn i Coxit eller Morten Myrstad i The New Company. Eller sende mail til morten@arendaldigital.no

Digitalisering på Arendalsuka

Påskyndet av pandemien er Arendalsuka blitt mer og mer et tydelig digitalt arrangement., både i innhold og gjennomføring. Gjennom konseptet «Arendal digital» ønsker vi i The New Company og Coxit Public Relations å løfte frem denne digitale satsingen.

 

Digitalisering som tema

 

I programmet til Arendalsuka har digitalisering fått en stadig mer sentral plass. Digitalisering er også et filter du kan søke på i webversjonen. Blant annet gjennomfører IKT-Norge hele 26 arrangementer, inkludert åpningsdebatten mandag 16.8 kl 09 om «Den digitale fremtiden». Abelia og podcasten LØRN inviterer onsdag 18.k kl. 08 til debatt om digitalisering etter Korona. Mens Computas onsdag 18.8 kl 09 deler funn fra en fersk undersøkelse om holdningsendringer til digitalisering.

Coxit synlig aktør

 

Vår samarbeidspartner bak konseptet «Arendal digital», Coxit Public Relations, har gjennom mange år hatt en høy synlighet og aktivitet under Arendalsuka. Så også i år. Mandag - onsdag inviterer Coxit sammen med samarbeidspartnere til en rekke paneldebatter, bl.a. om digitalisering, personvern og smart by- og stedsutvikling. Daglig leder i Coxit PR, Magnus Brøyn, er møteleder både i disse og flere andre paneldebatter under Arendalsuka. The New Company, som deltar i Arendalsuka for første gang, er representert ved Morten Myrstad som bl.a. deltar i en paneldebatt om interne og eksterne samhandlingsløsninger under og etter pandemien.

Digital Arendalsuke

 

Arendalsuka legger også vekt på at deltakerne kan ta i bruk digitale verktøy for å få mest mulig nytteverdi ut av uka. Webversjonen av programmet finner du på nettsidene til Arendalsuka. Men du kan også laste ned en mobil app for iOS eller Android. I appen kan du se hele programmet, bokmerke dine egne favoritter, finne veien til arrangementssteder og motta viktige meldinger fra Arendalsuka. Vi anbefaler også å følge Twitter-kontoen til Arendalsuka.

Digitale sendinger

 

I fjor var Arendalsuka på grunn av pandemien heldigital, mens årets uke kan sies å være hybrid, dvs. både med fysiske arrangementer og streaming. Arendalsuka oppfordrer også alle til å lage digitale sendinger fra arrangementsstedet i Arendal, selv om det ikke finnes noen felles digital plattform for streaming, utenom de offisielle arrangementene som Arendalsuka står for selv. Både Coxit og en annen aktør som vi samarbeider med, Oslo Business Memo, har f.eks. produksjonsteam i aktivt arbeid med en rekke streaminger i løpet av uka. Ellers har en rekke medier, som bl.a. NRK og TV2 lagt flere av sine programflater til digitale studioer i Arendal.